Beter in Excel als vraagbaak voor informatie

Button VraagbaakOf je nu een beginnend Excel gebruiker bent of een gevorderde gebruiker, Excel kent zoveel mogelijkheden dat je soms even moet opzoeken 'hoe iets ook alweer gaat'.  Ook hiervoor ben je op deze website op de juiste plek!

Beter in Excel biedt veel informatie en bouwt gestaag aan een archief met duidelijke uitleg over het gebruik van sneltoetsen, functies, handige Excelweetjes en aanverwante informatie. Je vindt op de website korte tips en trucs, uitgebreidere informatie over diverse items en je vindt downloads in pdf formaat. Binnenkort verschijnen ook de eerste videofilmpjes met duidelijke informatie over bepaalde Excel ondewerpen. Daarnaast worden (binnenkort) videotrainingen en cursussen aangeboden voor beginners, maar ook voor gevorderden.

Vraagbaak op deze website

Probleem:

Waar vind ik goed informatie over mijn Excel vragen?

Aanpak:

Er is een goede zoekfunctie in de bovenbalk van de website.

Maar we onderhouden ook een ruim opgezette indexpagina, waar je snel vindt wat Beter in Excel over een specifiek onderdeel aan informatie beschikbaar heeft!

En kijk eens naar een van de videotrainingen die (binnenkort) beschikbaar zijn. Of schrijf je in voor een videocursus (binnenkort beschikbaar): leuk leren voor gevorderden in je eigen tempo en op een moment dat het je het beste uitkomt!

Wil je graag dat ik (met voorrang) aandacht schenk aan een bepaald Excel onderdeel? Neem dan contact met me op of stel de vraag in de e-mail!

 

 

 

Button Vragen

Beter in Excel gegevens:

info@beterinexcel.nl

06-46274169

KvK 67311571

BTW nr. NL125079606B02

Bankrekening: NL30 KNAB 0255 7175 55

 

Beter in Excel

Frans Visser

 

Frans Visser - Beter in Excel