Beter in Excel informatie

De website Beter in Excel is ontwikkeld door Frans Visser.

Frans heeft in 2016 de certificaten 'Microsoft Office Specialist Excel 2013 Expert' behaald. Hij heeft al vele jaren ervaring in het werken met Excel binnen bedrijven, gemeente en verenigingen.

Zijn idee is dat veel mensen Excel 'moeten' gebruiken (met name in de werkomgeving), maar zich er onvoldoende in verdiepen om het prettig te kunnen gebruiken. Dat is jammer omdat Excel zeer veel verschillende mogelijkheden biedt om het werken juist makkelijker te maken.

Excel mogelijkheden

Een van de oorzaken dat mensen zich onvoldoende verdiepen in Excel is de enorme hoeveelheid mogelijkheden van het programma. En dat gecombineerd met het gebrek aan eenvoudige informatie en eenvoudige instructie in de Nederlandstalige versies van Excel. Beter in Excel voorziet hierin!

Beter in Excel biedt een scala aan zeer toegankelijke informatie en korte instructievideo's. De website wordt sinds het najaar 2016 in rap tempo gevuld met deze informatie. Daarnaast biedt Beter in Excel (betaalde) trainingen aan.Een serie van korte, instructieve video's waarin telkens een onderdeel van Excel begrijpelijk wordt toegelicht. Dat kan zijn het gebruik van een formule, een methode om een bepaald probleem aan te pakken, een serie handige tips of een ‘hoe doe je dit eigenlijk’.

Beter in Excel richt zich op de beginnende of minder ervaren gebruiker die ondersteuning zoekt bij de relatief eenvoudige Exceltaken. Maar we bieden ook informatie en ondersteuning aan de meer gevorderde gebruiker die zich verder wil ontwikkelen in het werken met draaitabellen, data-analyse en dashboards.

Maatwerk:

Daarnaast is Frans beschikbaar om maatwerktrainingen (op locatie) te geven. Of om uw modellen te ontwikkelen voor rapportages en dashboards of anderszins te sparren met mensen over hun Excelgebruik.

Frans beschikt over een uitgebreid internationaal netwerk van Excel experts, waardoor ondersteuning voor jouw vraag altijd gegeven kan worden. Als Beter in Excel het niet kan oplossen, dan is er snel een link gelegd naar een van de andere Excel experts!

Door in contact te komen met Beter in Excel word je…......…….beter in Excel!

Beter in Excel

Frans Visser

Frans Visser - Beter in Excel

Beter in Excel gegevens:

info@beterinexcel.nl

06-46274169

KvK 67311571

BTW nr. NL125079606B02

Bankrekening: NL30 KNAB 0255 7175 55